meteen contact

neem meteen contact op voor een oriënterend gesprek

Dinmed
Waterscheerling 31
3824 GA Amersfoort
Tel. 06-53351963
KvK: 59264268
BTW nr: NL.001953192.B.73

Email:

info@dinmed.nl

Persoonlijke benadering

Als cliënt staat u centraal in onze werkwijze.
Dinmed kiest voor een persoonlijke aanpak van uw problematiek. Dat is de kern van onze werkwijze. Wij zijn graag direct bij u betrokken en komen dan ook geregeld over de vloer. Door deze persoonlijke en betrokken benadering willen wij uw vertrouwen winnen en aan uw verwachtingen voldoen.

Uit onze ervaringen weten wij, dat u als cliënt gebaat bent bij een omgeving die uw problematiek kent en hiermee om weet te gaan. Wij denken hierbij aan de familie en de werkomgeving. Graag betrekken wij ook deze personen bij de hulpverlening. Wij merken vanuit de kant van de familie en de werkomgeving, dat die bereidheid ook bestaat.

Dinmed voor zzp’er en (klein)bedrijf

Met een werkervaring van 20 jaar in de fiscale juridische praktijk, stelt Dinmed een flinke dosis kennis en ervaring ter beschikking. Deze ervaring beslaat onder meer:

  • bemiddeling naar de Belastingdienst,
  • ondersteuning bij het financieel gezond maken van het bedrijf,
  • inzicht in het functioneren van zowel bestuursorganen, als van het bedrijfsleven.
  • Deze ervaring werkt vanzelfsprekend door in onze werkwijze.

    Onze drive is om te werken voor degene waar het om draait, namelijk de individuele ondernemer en het individuele bedrijf.
    Wanneer u als ondernemer of bedrijf een beroep moet doen op faciliteiten/tegemoetkomingen, die de wet u biedt om uw financiën op orde te brengen, dan staat onze persoonlijke benadering garant voor een zo optimaal mogelijk resultaat.